Πώς να εγκαταστήσετε την αρθρώσεις μόνωσης της καθοδικής προστασίας στον εξωτερικό τοίχωμα της πλάκας πυθμένα της δεξαμενής πετρελαίου?

in Η κατασκευή του αγωγού πετρελαίου, η δεξαμενή λαδιού είναι μια σημαντική διευκόλυνση για τη μεταφορά πετρελαίου. Με την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνικής προόδου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να δίνουν προσοχή στην ενέργεια, το περιβάλλον και τα οικονομικά οφέλη. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πληρώνουν όλο και περισσότερη προσοχή στην καθοδική προστασία των δεξαμενών αποθήκευσης λαδιού.

at παρόν, είναι πολύ απαραίτητο να πραγματοποιηθεί καθοδική προστασία για πλάκα πυθμένα δεξαμενής. Η κάτω πλάκα της δεξαμενής πετρελαίου είναι συνήθως σε άμμο ασφάλτου. Με την αύξηση του χρόνου, η άμμος ασφάλτου θα μεγαλώνει σταδιακά και οι ρωγμές θα εμφανιστούν στο μαξιλάρι θεμελίωσης, το οποίο θα κάνει τα υπόγεια ύδατα να επικοινωνήσουν με το δάπεδο της δεξαμενής μέσα από τις ρωγμές. Από την άλλη πλευρά, η ποιότητα της δεξαμενής θα παραμορφώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με το ύψος του εσωτερικού υγρού. Εάν αυτοί οι δύο παράγοντες συμβαίνουν ταυτόχρονα, η διάρκεια ζωής της δεξαμενής καυσίμου θα μειωθεί σημαντικά, ακόμη και επικίνδυνο. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δίνουν προσοχή στην καθοδική προστασία των δεξαμενών πετρελαίου.

in Η διαδικασία κατασκευής, η συσκευή ανίχνευσης καθοδικής προστασίας θα πρέπει να εγκατασταθεί μαζί με άλλα συστήματα καθοδικής προστασίας. Όταν έχει εγκατασταθεί η συσκευή δοκιμής, η θέση πρέπει να ρυθμιστεί κατά μήκος της κατεύθυνσης του αγωγού προστασίας και η απόσταση μεταξύ δύο παρακείμενων συσκευών δοκιμής πρέπει να είναι μεταξύ 1 χλμ και 3 χλμ. Για τους αγωγούς που διέρχονται από πόλεις ή βιομηχανικά πάρκα, η απόσταση μεταξύ παρακείμενων δοκιμαστικών συσκευών δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1χλμ. Εάν η δοκιμή διεξάγεται στην περιοχή που διαταράσσεται από αδέσποτο ρεύμα, η απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού δοκιμής πρέπει να είναι σωστά κρυπτογραφημένη.

Το περιβάλλον εγκατάστασης της συσκευής δοκιμής γενικά περιλαμβάνει: τη διασταύρωση ή παράλληλη ενότητα του προστατευμένου αγωγός και ο ηλεκτροκινητήρας AC/DC. ο τόπος όπουe Η μονωμένη άρθρωση είναι εγκατεστημένη. ο τόπος όπουe Το σύστημα γείωσης είναι συνδεδεμένο. η τοποθεσία πουe Το μεταλλικό μανίκι είναι εγκατεστημένο. ο χώρος όπουe Ο προστατευόμενος αγωγός συνδέεται με άλλους αγωγούς ή δομές. ο τόπος όπουe Το βοηθητικό τεμάχιο δοκιμής συνδέεται με τη συσκευή γείωσης. και το έδαφος όπουe ο αγωγός διασχίζει τον περιβάλλοντα δρόμο ή το σημείο φράγματος. περνώντας από το σιδηρόδρομο ή το τρεχούμενο νερό. Δίπλα σε εξωτερικά κτίρια μεταλλικών δομών κ.λπ.

during Η εγκατάσταση της συσκευής δοκιμής, τουλάχιστον δύο καλώδια πρέπει να συνδέονται με τον προστατευόμενο αγωγό. Τα καλώδια που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να διακρίνονται από το χρώμα ή άλλα σημάδια και ολόκληρη η γραμμή πρέπει να είναι ενοποιημένη.

shandong linyi Bosi αγώγιμες υλικές, Ε.Π.Ε. είναι μια υψηλή-tech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή MMO ευέλικτη Ανόριο, αγώγιμο πολυμερές εύκαμπτο ανόδου και επικαλυμμένη με τιτάνιο, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668.

Προηγούμενος: Πώς να μετρήσετε τ...

Επόμενο: Θέση σε λειτουργί...