Εντυπωσιασμένη τρέχουσα τεχνολογία καθοδικής προστασίας για ρηχά θαμμένο ανόριο έδαφος

Ταξινόμηση των ρηχών θαμμένες θετικές πολικές κλινές

(1)(
1
)n-1. Οριζόντια ενσωμάτωση: γενικά στο βάθος 3000
10000mm;

2. Κάθετη ενσωμάτωση: Η διάμετρος είναι γενικά μεταξύ 400 mm και 800mm.

3. Τοποθέτηση του εδάφους: το τάφρο καλωδίων γενικά χρησιμοποιείται, το βάθος είναι γενικά κάτω από το κατεψυγμένο στρώμα εδάφους και χρησιμοποιείται κυρίως το εύκαμπτο άνοδο.
(2)
σύμφωνα με το κύκλωμα , ο ρηχός θάνατος ανόδου χωρίζεται σε:

1. Ο τρέχων βρόχος: Σε αυτό το κύκλωμα, ο θετικός πόλος τροφοδοσίας DC συνδέεται με την βοηθητική ανόδου και ο αρνητικός πόλος συνδέεται με το προστατευμένο αντικείμενο στο ρεύμα εξόδου στο προστατευμένο μέταλλο, δηλαδή, το Cathodic Pretecture Adode BEED → Καλώδιο → αμπερόμετρο ← καλώδιο ← προστατευόμενου αντικειμένου ← εδάφους (νερό)?
-2. Δυναμικό κύκλωμα: Ένα ηλεκτρόδιο αναφοράς Long
Term έχει οριστεί στο περιβαλλοντικό μέσο. Το προστατευτικό δυναμικό του προστατευμένου μετάλλου μπορεί να ανιχνευθεί και να ελέγχεται από το βολτόμετρο της συσκευής ανίχνευσης. Το δυναμικό σήμα της δομής τροφοδοτείται στο σταθμό παρακολούθησης ή ποτενσιοστάτη, και το ρεύμα εξόδου της τροφοδοσίας ισχύος DC μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα ή αυτόματα, έτσι ώστε να φθάσει τη ρύθμιση Ο σκοπός του πεδίου προστασίας είναι η προστασία του αντικειμένου → καλώδιο → Συσκευή ανίχνευσης (βολτόμετρο) ← Καλώδιο ← Το έδαφος (νερό).
(3)
axilial anodes ταξινομούνται από υλικά
1. Χάλυβα άνοδος;

2. Υψηλή πυριτίου χυτοσίδηρο ανόδου?

3. Graphite anode;

4. Άνοδος κράματος μολύβδου;

5. Μαγνητικό οξείδιο του οξειδίου του σιδήρου.

6. Platinum και πλατινένιο ανόδου.

7. Εύκαμπτο ανόδου;

8. Noble ανόδου οξειδίου μετάλλου.


2. Η ρόλο των ρηχών θαμμένα κλίνης ανόδου γη

Shallow θαμμένο ανόδου έδαφος κρεβάτι, Δηλαδή βοηθητικό κρεβάτι ατόμων ανόδου, είναι το βασικό συστατικό της καθοδικής προστασίας που εντυπωνεί το τρέχον σύστημα για να σχηματίσει έναν πλήρη βρόχο ρεύματος. Η ρηχή θαμμένη άνοδος της εδάφους εδάφους του εντυπωσιακού ρεύματος καθοδικής προστασίας είναι στην πραγματικότητα ένα ηλεκτρολυτικό κύτταρο και η βοηθητική άνοδος είναι η άνοδος της ηλεκτρολυτικής μπαταρίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά της βοηθητικής ανόδου έχουν ως εξής:

1. Μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιόπιστο ρουλεμάν.

2. Παροχή και διανέμει ρεύμα στην προστατευόμενη δομή.

3. Έχει καλή αγωγιμότητα.

4. Η αντίσταση διασταύρωσης της ανόδου στο περιβάλλον ηλεκτρολύτη είναι χαμηλή.

5. Η πολωριζόμενη ανόδου είναι μικρή και μπορεί να περάσει από το μέγιστο ρυθμό ροής.

6. Καλή χημική σταθερότητα, αντοχή στη διάβρωση, χαμηλό ποσοστό κατανάλωσης, λιγότερο αυτόπολυση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

7. Έχει κάποια μηχανική αντοχή, αντοχή στη διάβρωση, αντίκτυπο, δόνηση και υψηλή αξιοπιστία.

8. Καλή επεξεργασίας, εύκολο να γίνουν σε διάφορα σχήματα?

9. Τα υλικά είναι ευρέως διαθέσιμα και φθηνά.


εγκατάσταση και προφυλάξεις της ρηχά θαμμένα θανικά έντονα κλίνη
1. Συμπληρώστε αρκετό αγώγιμο πλήκτρο πλήρωσης γύρω από την βοηθητική άνοδο.

2. Η σωστή επιλογή της θέσης κρεβατιού ανόδου έδαφος μπορεί να μειώσει ανόδου αντίσταση γείωσης, η κατανάλωση της ανόδου, το κόστος λειτουργίας, η πρόληψη παρεμβολών, και να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του συστήματος καθοδικής προστασίας, το οποίο είναι βολικό για την κατασκευή?

3. Η θέση του ατόμου στο έδαφος, ο τόπος με υψηλά επίπεδα υπόγειων υδάτων ή χαμηλή υγρασία και ο τόπος με την αντίσταση του εδάφους μικρότερη από 50 ω. M έχει παχιά στρώμα εδάφους, η οποία είναι βολική για την κατασκευή.


4.συντήρηση της ρηχά θαμμένα θάμνων ανόδου γείωσης

Η αντίσταση γείωσης του ρηχού που θαφτεί τακτικά και η ρύπανση-free το νερό θα πρέπει να ποτίζεται κάθε μισό ένα χρόνο για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα με καλύτερη συντήρηση.

Προηγούμενος: Εντυπωσιακή τρέχο...

Επόμενο: Τι είναι το anodeflex ™?