Ποια είναι τα προστατευτικά μέτρα κατά των παρεμβολών AC?

Η εντολή προστασίας της θαμμένης μεταλλικής δομής από την επίδραση και τη βλάβη των παρεμβολών AC, η γείωση της θαμμένης δομής είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο αποστράγγισης για την εξάλειψη της επίδρασης των παρεμβολών AC. Με τη γείωση, το επαγόμενο ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος μπορεί να αφαιρεθεί άμεσα από την θαμμένη δομή. Ωστόσο, έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στο σύστημα καθοδικής προστασίας των θαμμένων δομών, η οποία οδηγεί στην απώλεια ρεύματος προστασίας DC. Επομένως, κατά την εγκατάσταση της αποστράγγισης γείωσης, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα απομόνωσης DC μεταξύ των θαμμένων δομών και των ηλεκτροδίων γείωσης για να αποφευχθεί η απώλεια του ρεύματος καθοδικής προστασίας. Σε ορισμένα από τα κύρια μέτρα απομόνωσης, η συσκευή αποσύνδεσης DC είναι μια καλή συσκευή προστασίας για την εκκένωση AC και απομονώστε το DC.


for το θάνατο μεταλλικό σύστημα αγωγών το οποίο μπορεί να επηρεαστεί από παρεμβολές AC, η γείωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως α Προστατευτικό μέτρο Για να αποφευχθεί η παρεμβολή AC επιλέγοντας τον αριθμό των ηλεκτροδίων γείωσης και της αντίστασης γείωσης που απαιτείται για ανά μονάδα μήκους αγωγού οικονομικά και εύλογα. Στην κατασκευή των θαμμένων μεταλλικών κατασκευών, είναι πολύ βολικό να τοποθετήσετε ηλεκτρόδιο γείωσης λωρίδας στην τάφρο σωλήνα. Εάν η αντίσταση του εδάφους μειώνεται με το βάθος, συνιστάται να επιλέξετε ένα ηλεκτρόδιο βαθιάς γείωσης. Έχει τα πλεονεκτήματα ότι δεν καταλαμβάνουν πάρα πολύ χώρο, ιδιαίτερα κατάλληλο για εγκατάσταση μετά την κατασκευή. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρόδιο βαθιάς γείωσης, η ιδανική αντίσταση γείωσης μπορεί να ληφθεί με τη σύνδεση του αντίστοιχου μήκους ηλεκτροδίου γείωσης. Σε αυτή την περίπτωση, ειδικά σε ετερογενές έδαφος, είναι καλύτερο να μετρηθεί η αντίσταση στην γείωση κατά την εγκατάσταση της ράβδου γείωσης, για παράδειγμα, μία φορά κάθεται κάθε ράβδος γείωσης.

galvanized χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως ως γείωση. Για το βαθύ σώματος γείωσης, χρησιμοποιείται συχνά συναρμολογημένη γαλβανισμένη ράβδος με διάμετρο τουλάχιστον 20 mm. Το μέγεθος του σώματος γείωσης με αυτές τις διασταυρούμενες περιοχές είναι επαρκές για το τρέχον φορτίο που φέρουν όσο διανέμονται κατά μήκος της διαταραγμένης διαδρομής.
-shandong Linyi Bosi αγώγιμες υλικές, Ltd είναι ένα υψηλό
TECH Enterprise που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου MMO, αγώγιμου πολυμερούς εύκαμπτου ανόδου και επικαλυμμένου τιτανίου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668.

Προηγούμενος: Θέματα που χρειάζ...

Επόμενο: Διαδικασία κατασκ...