Τι είναι το AnodeFlex ™?

AnodeFlex είναι ένα εντυπωσιακό, ευέλικτο σύστημα ανόδου καλωδίου για χρήση στην καθοδική προστασία των θαμμένων κατασκευών. Τοποθετημένο δίπλα σε σωλήνα ή άλλη θαμμένη μεταλλική δομή, το AnodeFlex παρέχει ομοιόμορφη καθοδική προστασία σε κάθε σημείο, με ελάχιστη παρεμβολή από παρακείμενες κατασκευές.


Τα τέσσερα βασικά στοιχεία του συστήματος AnodeFlex:

Κοκ αεραγωγού υψηλής απόδοσης Προβάλλεται ως ενεργός πίνακας στον οποίο λαμβάνουν οι ανοδικές αντιδράσεις θέση.

Αγωγός χαλκού που λειτουργεί ως ράβδος χαμηλής αντίστασης για να παραδώσει το απαιτούμενο ρεύμα σε σημαντική απόσταση χωρίς να επιφέρει σημαντική διαμήκη τάση drop.

Ένα ειδικό αγώγιμο πολυμερές που σφραγίζει τον αγωγό από χημική επίθεση, αλλά επιτρέπει το ρεύμα να ρέει από τον αγωγό στο περιβάλλον το μήκος του.

Μπάνιο υφασμάτινο μπουφάν για να κρατάτε το αεράκι κοκ στη θέση γύρω από το καλώδιο της ανόδου. Αυτό το μπουφάν έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στην ηλεκτροχημική επίθεση, αλλά για να επιτρέπει τη ροή ρεύματος από την άνοδο στο περιβάλλον έδαφος.


AnodeFlex χρησιμοποιείται για την επίτευξη συναισθηματικής και ομοιογενούς καθοδικής προστασίας σε ολόκληρη την επιφάνεια της θαμμένης δομής. Το ρεύμα καθόδου προστασίας δεν πρέπει να παρέχεται σε περιοχές υψηλής ζήτησης εις βάρος απομακρυσμένων τμημάτων της κατασκευής. Επομένως, η ομοιογενής διανομή είναι πιο σημαντική από την τρέχουσα παραγωγή. Το AnodeFlex είναι ένας μοναδικός και οικονομικός \\ αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τη λειτουργία ενός αγωγού σε συμμόρφωση με την καθοδική προστασία DOT ή άλλους κανονισμούς.-


Η χρήση του AnodeFlex σε αγωγούς θα εξαλείψτε πολλά από τα προβλήματα που εντοπίστηκαν με τις συμβατικές ανόδους βάσης:

l Εξισώνει την καθοδική προστασία σε σταθερά επίπεδα σε όλη τη γραμμή.

l Τι Η χαμηλή συνολική τρέχουσα έξοδος θα σταματήσει την περαιτέρω υποβάθμιση της επικάλυψης που προκαλείται από την καθοδική αποσύνδεση όταν χρησιμοποιούνται υψηλότερες τρέχουσες άνοδοι εξόδου.

l Επειδή το AnodeFlex είναι εγκατεστημένο δίπλα στους αγωγούς και η τρέχουσα έξοδος ανά πόδια είναι χαμηλή , τα προβλήματα παρεμβολών μειώνονται σημαντικά.

l Στις περισσότερες περιπτώσεις, το AnodeFlex μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό ROW. Τα περιβαλλοντικά και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το ROW περιορίζονται στο ελάχιστο.-

Προηγούμενος: Συντελεστές πίεση...

Επόμενο: