Χαρακτηριστικά της περιφερειακής καθοδικής προστασίας

regional Καθοδική προστασία είναι η προστασία όλων των θαμμένων αγωγών και μεταλλικών εγκαταστάσεων στο πεδίο προστασίας του σταθμού. Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:


(1) η απώλεια προστασίας είναι μεγάλη


Οι περίπλοκες θαμμένες εγκαταστάσεις στο σταθμό θα προκαλέσουν πολλές απώλειες στο ρεύμα προστασίας και να το ροή στο έδαφος.









Η μορφή της ανόδου πρέπει να συγκριθεί στην τεχνολογία και την οικονομία. Η σωστή θέση της ανόδου θα επηρεάσει την επίδραση της καθοδικής προστασίας, οπότε ο σχεδιασμός είναι σχετικά περίπλοκος.

(3) Το φαινόμενο θωράκισης παρεμβολής είναι σοβαρό

nif Υπάρχουν πάρα πολλές γείωση Μεταλλικές εγκαταστάσεις στο σταθμό, το απαιτούμενο ρεύμα προστασίας είναι μεγάλο και το υπερβολικό ρεύμα προστασίας θα προκαλέσει αντίστοιχη παρεμβολή στους αγωγούς έξω από το σταθμό. Οι κλιμακωτές εγκαταστάσεις στο σταθμό θα αποτελέσουν μια ορισμένη θωράκιση και θα καταστήσει το φτωχό προστασίας από το φτωχό. Στο σταθμό είναι υψηλές, οι οποίες περιορίζουν τη χρήση περιφερειακής καθοδικής προστασίας σε κάποιο βαθμό.-


shandong Linyi Bosi αγώγιμων υλικών, Ltd είναι μια υψηλή \\ntech επιχείρηση που ειδικεύεται στο Η παραγωγή εύκαμπτης ανόδου MMO, αγώγιμης πολυμερούς εύκαμπτης ανόδου και επικαλυμμένης από τιτάνιο, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Αρκετά τυπικά εντ...

Επόμενο: Πεδίο εφαρμογής τ...