Αρκετά τυπικά εντυπωσιακά συστήματα καθοδικής προστασίας καθοδικών

1. Το σύστημα αναστολής ανόδου

in αυτό το σύστημα είναι εγκατεστημένο στο μονωμένο πλαίσιο και στη συνέχεια εστεροποιείται ελεύθερα από τον πυθμένα του προστατευτικού σωλήνα στο νερό στο καθορισμένο βάθος στο νερό. Κάτω από τη δράση των κυμάτων και ούτω καθεξής, η αποτυχία της ανόδου θα συμβεί περιοδικά, αλλά το κόστος αντικατάστασης είναι πολύ χαμηλό, το οποίο μπορεί εύκολα να ανακτηθεί και να αντικατασταθεί. Αυτό μπορεί να είναι μια εφικτή μέθοδος για ρηχά δομές νερού με σχετικά σύντομο προσδόκιμο ζωής και μεσαία έως υψηλή ζήτηση ρεύματος.


2. Βαρύτητα συρόμενων ανόδου

Η βοηθητική άνοδος στερεώνεται στη βάση ολίσθησης σε τύπο πλέγματος και βυθίζεται στον βυθό και συνδεδεμένο με υποβρύχιο καλώδιο. Το σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο υπό την προϋπόθεση για την εξασφάλιση της ασφάλειας του υποβρυχίου καλωδίου και αξιόπιστη αδιάβροχη άνοδος σε συνδετήρα καλωδίων.


3. Σταθερό σύστημα ανόδου

Η βάση ανόδου εγκαθίσταται απευθείας στη χαλύβδινη δομή και προκειμένου να αποφευχθεί η προστασία από την προστασία, είναι απαραίτητο να βουρτσίζετε το στρώμα θωράκισης ανόδου. Λόγω της πολυπλοκότητας της υπερβολικής εγκατάστασης συγκόλλησης και του στρώματος θωράκισης ανόδου, το σύστημα δεν είναι κατάλληλο για την επέκταση ζωής της παλιάς πλατφόρμας, αλλά πιο κατάλληλη για νέες εγκαταστάσεις πλατφόρμας, αποβάθρας ή ανοικτής θάλασσας.


4. Το σύστημα απομακρυσμένης απομακρυσμένης ανόδου




it είναι πολύ παρόμοια με το σύστημα ολίσθησης της βαρύτητας που περιγράφεται παραπάνω, εκτός από το ότι τα βοηθητικά στοιχεία ανόδου συνδέονται με τη βάση της θάλασσας από τις σημαδούρες (συνήθως ενσωματωμένες με την άνοδο) και επιπλέουν στο νερό . Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι: αν τα συντρίμμια στην επιφάνεια της θάλασσας βυθίζονται στον πυθμένα της θάλασσας και χτυπά την άνοδο, καθώς η άνοδος είναι επιπλέουσα, ο κίνδυνος βλάβης μειώνεται σημαντικά.

5. Το σύστημα ανόδου τεντώματος


The συστήματος χρησιμοποιεί συστήματα αιτιολογημένων βοηθητικών ανόδων, συνήθως αναμεμιγμένα ανόδους οξειδίου με μέταλλο (mmo) ή ανόδους Niobium Platinum. Καθώς η συμβολοσειρά ανόδου μεγαλώνει περισσότερο και περισσότερο σε βαθύτερο νερό, απαιτείται μεγάλη τάση για την ελαχιστοποίηση της κίνησης του σχοινιού σε κύματα ή ρεύματα ή πολλαπλές ενδιάμεσες διατάξεις περιορισμού απαιτούνται για τον περιορισμό της κίνησης. Αυτό το σύστημα και οι πλωτές ανόδους είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα στον τομέα της ICCP OCEAN ICCP. Σε σύγκριση με το πλωτό σύστημα ανόδου, η πιθανή κατανομή είναι πιο ομοιόμορφη, ο χρόνος πόλωσης είναι μικρότερος, η απόδοση είναι αξιόπιστη και το κόστος είναι χαμηλότερο.

6. Σύστημα προστασίας από κοινού--&#

\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n Το ICCP παρέχει μια μεγάλη ποσότητα ρεύματος στο πρώιμο στάδιο πόλωσης, το οποίο βοηθά στην ταχεία πολώσει τα \\n 900 mV και να σχηματίσει μια πυκνή κατάθεση ασβεστίου μαγνησίου. Αυτό το ρεύμα είναι συνήθως 80 \\n90% της συνολικής ζήτησης. Η στρατηγική τοποθέτηση της θυσιαστικής ανόδου κατανέμεται στην περιοχή που \\n \\n101; Το εφαρμοσμένο ρεύμα είναι δύσκολο να πολώσει, ο οποίος μπορεί να ανακουφίσει και να αντισταθμίσει την επίδραση θωράκισης της εντυπωσιακής κυκλοφορίας της καθοδικής προστασίας. Η διάρκεια ζωής της θυσίας ανόδου μπορεί να παρατείνεται σε μεγάλο βαθμό προσθέτοντας ένα εξωτερικό σύστημα ρεύματος στην αρχική πλατφόρμα offshore για να σχηματίσει μια κοινή προστασία. \\ N \\n

Προηγούμενος: Εντυπωσιασμένη κα...

Επόμενο: Χαρακτηριστικά τη...