Εντυπωσιασμένη καθοδική προστασία των υπόγειων μεταλλικών κατασκευών

Θα χρησιμοποιηθούν έχουν ήδη αναφερθεί θυσιαζόμενη άνοδο σύστημα καθοδικής προστασίας. Τώρα θα μιλήσουμε για εντυπωσίασε σημερινό σύστημα καθοδικής προστασίας. Το πρώτο είναι το έργο της δοκιμής. Τα στοιχεία της δοκιμής περιλαμβάνουν ειδική αντίσταση του εδάφους, το φυσικό δυναμικό, αντίσταση γείωσης ανόδου, ρεύμα εξόδου ισχύος και της τάσης, το δυναμικό προστασίας αγωγών, προστασία τρέχουσα κατεύθυνση και ανόδου ηλεκτρικού κλίση δυναμικού πεδίου.

There είναι τέσσερις απαιτήσεις για διάστημα δοκιμής. Ολοκληρωμένη δοκιμή όλων των παραμέτρων θα πρέπει να διεξάγεται μία φορά το χρόνο. Η δυνατότητα προστασίας των αγωγών πρέπει να είναι μία φορά το μήνα. Οι παράμετροι λειτουργίας του εξοπλισμού ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να αντιγραφεί μία φορά την ημέρα. Εάν χρησιμοποιείται η τηλεμετρία ή του συστήματος SCADA, οι παράμετροι που περιλαμβάνονται στο σύστημα θα πρέπει να ελέγχεται μια φορά την ημέρα.

AND τότε θα πρέπει να μιλήσουμε για την ανάθεση του εντυπωσίασε σημερινό σύστημα καθοδικής προστασίας. Στην αρχή, θα πρέπει να θυμάστε να ελέγχετε πρώτα την αποτελεσματικότητα της κοινής κοινής σύνδεσης. Όταν η μία πλευρά της ισχύος μεταδίδεται και η μετατόπιση είναι τουλάχιστον 400 mV, το δυναμικό της άλλης πλευράς πρέπει να μετρηθεί. Αν θα έπρεπε να είναι φυσικές δυνατότητες ή ελαφρώς θετικό, εάν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική, και η αντίσταση μετριέται με ένα με- γαωμόμετρο. Το δεύτερο βήμα είναι πλευρά ανόδου αντίσταση γείωσης, ανόδου προς αντίσταση σωλήνα. Όταν αυτή η τιμή είναι μεγαλύτερη από την τιμή σχεδιασμού, θα πρέπει να προστεθεί ανόδου.



Το πρώτο βήμα είναι να μετρηθεί το φυσικό δυναμικό του αγωγού και του δυναμικού σε παρακείμενες δομές σε όλους τους πασσάλους δοκιμής. Στη συνέχεια, τίθεται σε παραγωγική και τον εντοπισμό σφαλμάτων. Κατ 'αρχάς, ενεργοποιήστε την παροχή ρεύματος, ρυθμίστε τη δυνατότητα στην εξουσία από το σημείο στο σχεδιασμό επιτρεπόμενη τιμή, και κρατήστε το για 48 ώρες.

Η δεύτερο βήμα είναι να δοκιμαστεί η όλη δυναμικό προστασίας γραμμή και τη μέτρηση της γραμμής ρεύμα στο σημερινό σωρό δοκιμής./

\\nin το τρίτο βήμα, το εδάφη του σωλήνα \\n μετρήθηκε επανειλημμένα μετά από 15 ημέρες πόλωσης. \\n \\n

Προηγούμενος: Εντυπωσιασμένη τρ...

Επόμενο: Αρκετά τυπικά εντ...