Συσκευή προστασίας από παρέμβαση AC

Για να αποφευχθεί η πιθανή παρέμβαση εναλλασσόμενου ρεύματος στις θαμμένες μεταλλικές δομές, η μείωση των πιθανών επικίνδυνων δομών και αποφεύγουν τις σχετικές εργασίες ηλεκτρικών κινδύνων, μπορούν να υιοθετηθούν ορισμένες αποτελεσματικές συσκευές προστασίας και μέτρα, όπως η συσκευή αποσύνδεσης σώματος γείωσης DC μπορεί να εγκατασταθεί σε απευθείας σύνδεση και λανθάνουσες δομές.



generally, η ηλεκτρική θωράκιση συνήθως χρησιμοποιεί κέλυφος, πλέγμα ή άλλα αντικείμενα ως θωράκιση και η δομή που επηρεάζεται από τη μία πλευρά της εγκατάστασης, έτσι ώστε να μειωθεί πλήρως η επίδραση του ηλεκτρικού πεδίου στην πλάτη του ηλεκτρικού εξοπλισμού ή της γραμμής για την προστασία της προσβεβλημένης δομής. Η ηλεκτρική θωράκιση χρησιμοποιείται συχνά για την προστασία των θαμμένων δομών από την επίδραση του συστήματος ισχύος εναλλασσόμενου ρεύματος στο έδαφος, έτσι ώστε να μειωθεί η πιθανότητα στρώματος προστασίας διάβρωσης και ακόμη και η ίδια η δομή που έχει υποστεί βλάβη υπό επιπτώσεις.



-Το σύστημα γυμναστικής αγωγών εγκατεστημένο στο έδαφος ή στο υπόγειο, γνωστό επίσης ως πίνακας ελέγχου κλίσης. Αυτοί οι γυμνές αγωγοί συνήθως αποτελούνται από μεταλλικές πλάκες ή πλέγματα διατεταγμένα και συνδέονται μεταξύ τους για να παρέχουν ένα ισοδύναμο σε όλο το εύρος.

Το δίκτυο γείωσης, αναφέρεται σε ορισμένους εκτεθειμένους αγωγούς που θαμμένα στο έδαφος που συνδέονται με το καθένα άλλοι για να σχηματίσουν ένα σύστημα ηλεκτροδίου γείωσης για την παροχή κοινής γείωσης. Ανεξάρτητα από το είδος του υλικού χρησιμοποιείται για να γίνει το μαξιλάρι γείωσης, πρέπει να συνδεθεί με τη δομή, κατά προτίμηση σε πολλαπλές θέσεις ταυτόχρονα. Εάν η καθοδική προστασία της δομής είναι δύσκολο να λειτουργήσει κανονικά λόγω γείωσης, μπορεί να εγκατασταθεί η διάταξη αποσύνδεσης DC.

-

nindepend δομή γείωση αναφέρεται στην εγκατάσταση οποιασδήποτε μεταλλικής δομής που δεν συνδέεται με την υπάρχουσα δομή γείωσης . Το σύστημα γείωσης μπορεί να αποτελείται από όλα ή περισσότερα ηλεκτρόδια γείωσης και την καλωδίωση τους. Όλα τα μέρη της δομής γείωσης πρέπει να συνδεθούν σωστά.

Η γέφυρα της υπάρχουσας δομής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος μείωσης της επαγόμενης τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος της δομής. Η προσβληθείσα δομή είναι συνδεδεμένη στη συσκευή γείωσης του συστήματος ισχύος χρησιμοποιώντας καλώδια με κατάλληλη διασταύρωση
sectional περιοχή και συσκευή αποσύνδεσης DC. Σε περίπτωση βλάβης, η τάση και το ρεύμα της προσβεβλημένης δομής θα αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του σφάλματος λόγω της σύνδεσης του βραχυκυκλωτήρα. Εάν η προσβληθείσα δομή είναι στο έδαφος ή καλά μονωμένο από το έδαφος, θα δημιουργηθεί σημαντικά υψηλά δυναμικά και θα πολλαπλασιαστεί κατά μήκος του μήκους της δομής γέφυρας.

Dishibuted ανόδου είναι ένα προστατευτικό μέτρο που χρησιμοποιεί θυσιαστική άνοδο ως α Μέρος του συστήματος γείωσης για τη μείωση του δυναμικού AC μεταξύ δομής και εδάφους. Όταν χρησιμοποιείται η κατανεμημένη άνοδος, η θυσιαστική άνοδος πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στη δομή προστασίας και μακριά από το σύστημα γείωσης ισχύος. Είναι καλύτερα να συνδέσετε την άνοδο απευθείας στη δομή χωρίς σύνδεση δοκιμής στη μέση, η οποία μπορεί να μειώσει τον αριθμό των σημείων επαφής στο σύστημα σύνδεσης, να παρέχει τη συντομότερη διαδρομή προς το έδαφος και να μειώσει την ευκαιρία επαφής μεταξύ προσωπικού και δομής. \\ Το δακτύλιο N
-THE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την αντίσταση της δομής στο έδαφος υπό συνθήκες κύματος. Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση γυμναστικής χαλύβδινων περιβλήματος ή κακώς επικαλυμμένου περιβλήματος με αντιδιαβρωτική δομή επικάλυψης. Με προσεκτική διάταξη αποσύνδεσης DC, αυτό όχι μόνο αντιστέκεται στη δομή του εδάφους στην αύξηση, αλλά αποφεύγει επίσης το τόξο μεταξύ δομής και περιβλήματος.

\\n \\ninsulated σύνδεσμος χρησιμοποιείται στο έργο καθοδικής προστασίας για να συνειδητοποιήσει την ηλεκτρική μόνωση μεταξύ προστατευμένης δομής ή προστατευμένης Τμήμα και απροστάτευτη ενότητα Για να εξασφαλιστεί ότι το ρεύμα της καθοδικής προστασίας είναι περιορισμένο σε προστατευμένο τμήμα. \\n \\n \\n \\nshandong Linyi Bosi αγώγιμες υλικές, Ε.Π.Ε. είναι μια υψηλή \\ntech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτων ανόδων MMO, αγώγιμο πολυμερές Ευέλικτη ανόδου ανόδου και τιτανίου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία καθοδικής προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Προηγούμενος: Ποια είναι η λειτο...

Επόμενο: Εισαγωγή του ευφυ...