Ποια είναι η λειτουργία του έξυπνου δυνητικού μέσου απόκτησης για τον αγωγό?

China'? S ενεργειακή δομή χαρακτηρίζεται από την πλούσια άνθρακα, κακή πετρέλαιο και λίγο αέριο, και την εξάρτηση των πόρων πετρελαίου και φυσικού αερίου σε ξένες χώρες ήταν πάντα υψηλή. Με τη βελτίωση των ανθρώπων'? S του βιοτικού επιπέδου, η δημοτικότητα των αυτοκινήτων, κυρίως την αύξηση της περιβαλλοντικής πίεσης, το ποσοστό του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην πρωτογενούς ενέργειας στην Κίνα αυξάνεται. Το 2017, η Κίνα'? S ανά κεφαλή κατανάλωση ενέργειας αυξήθηκε από 2,98 τόνους πρότυπο άνθρακα το 2012 για 3,23 τόνους. Μεταξύ αυτών, ο άνθρακας μειώθηκε από 3,05 τόνους σε 2,77 τόνους, πετρελαίου μειώθηκε από 0,35 τόνους σε 0,43 τόνους, και το φυσικό αέριο μειώθηκε από 110,8 κυβικά μέτρα σε 169,7 κυβικά μέτρα.

Με την η αύξηση της ζήτησης πετρελαίου και φυσικού αερίου, αγωγού ως ένα σημαντικό μέσο μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου, ο ρόλος του είναι όλο και πιο εμφανή. Η συνολική χιλιομετρική της Κίνας'? S μακρά \\ πετρελαίουndistance και οι αγωγοί φυσικού αερίου έχει υπερβεί 130.000 χιλιόμετρα, και οι τέσσερις στρατηγικούς πετρελαίου και φυσικού αερίου κανάλια εισαγωγή βορειοδυτικά, βορειοανατολικά, νοτιοδυτικά και τη θάλασσα έχουν βελτιώνεται συνεχώς. Το πετρέλαιο και το αέριο ικανότητα μεταφοράς του χερσαίου αγωγών έχει φτάσει 60 εκατομμύρια τόνους και 65 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αντίστοιχα. Από το 2014 έως το 2017, οδηγείται από τη ζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, η Κίνα-&39? S κατασκευή αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου συνέχισε να αυξάνεται#

Pipeline μεταφοράς έχει γίνει ένα απαραίτητο λειτουργία μεταφοράς στη βιομηχανία λόγω των πλεονεκτημάτων της. μεγάλου όγκου, γρήγορη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, χαμηλό κόστος.
\\ Ντούε σε μεγάλες
term επαφή με τον αέρα και το υγρό χώμα, μακρύ \\ αγωγόςndistance είναι επιρρεπής σε διάβρωση, η οποία επηρεάζει την κανονική μεταφορά του αγωγού. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να συμβεί διαρροή πετρελαίου και αερίου και έκρηξη. Ως εκ τούτου, αγωγός αντιcorrosion έχει μεγάλη σημασία για μεταφορά με αγωγούς.---At του παρόντος, η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος στην αντι αγωγού
corrosion είναι φυσική διάβρωση συν καθοδικής προστασίας. Καθοδική προστασία είναι κυρίως χωρίζεται σε θυσιαζόμενη προστασία ανόδου και αναγκαστική προστασία ρεύματος. Αν το καθοδικό δυναμικό προστασία είναι πολύ υψηλή, θα προκύψει το υδρογόνο εξέλιξη της διάβρωσης. Αντίθετα, αν το ρεύμα είναι πολύ μικρό, το αντι \\ αποτέλεσμαncorrosion δεν είναι προφανής.
--Intelligent δυναμικό μέσο απόκτησης είναι κατάλληλη για μεγάλεςterm ασφαλή λειτουργία των υψηλών
voltage αγωγού μεταφοράς. Μπορεί έγκαιρη ανακαλύψουν πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια στη διαχείριση και τον έλεγχο, τη μείωση των επιπτώσεων στις εγκαταστάσεις του αγωγού, συνειδητοποιούν την παρακολούθηση σε βασικούς τομείς, έγκαιρη και ακριβής μέτρηση, την έγκαιρη προειδοποίηση και την εξάλειψη των πιθανών κινδύνων για την ασφάλεια, και να συνειδητοποιήσουν το συνολικό μεγάλο σύστημα πρόληψης και της διαχείρισης της ασφάλειας των δεδομένων .
--Overall λειτουργικά πλεονεκτήματα:

1. Πλήρης πολλαπλές μεθόδους ελέγχου για τα βασικά υψηλή \\ περιοχέςnrisk, ανίχνευση και έγκαιρη προειδοποίηση εκ των προτέρων για την αποφυγή ατυχημάτων διαχείριση και?

2. Το λογισμικό είναι ασφαλές, εμπιστευτική, αξιόπιστη και καθολική? GPS σύγχρονη αγορά είναι βολικό να αναλύσουμε το νόμο παρέμβαση?-

3. Η μέτρηση και μετάδοσης δεδομένων είναι ακριβή, και ο αισθητήρας πυρήνα και το σύστημα ανάλυσης κατασκευάζονται με τα διεθνή προηγμένη τεχνολογία?

4. Μεγάλη χωρητικότητα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλη διάρκεια και τις επενδύσεις ζωή μέχρι 5 χρόνια?

5. Ο ξενιστής έχει μικρό όγκο, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κατάλληλη εγκατάσταση, και την έκρηξηproof και την υγρασίαproof βαθμού ρου IP66?

\\ Ν6. Η κάρτα ροή πληροφοριών θα πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο βιομηχανίας και της πληροφορικής, και το τέλος της επικοινωνίας διοικείται ομοιόμορφα?--\\ η7. Η εγκατάσταση του συστήματος δεν χρειάζεται να αλλάξει το αρχικό σχέδιο του αστικού δικτύου σωληνώσεων, έτσι ώστε η εγκατάσταση και η ανίχνευση στο αρχικό σχεδιασμό είναι καλά πραγματοποιούνται.

Shandong Linyi Bosi αγώγιμα υλικά Co., Ltd. είναι μια υψηλή
tech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή των ΜΜΟ εύκαμπτου ανόδου, αγώγιμο πολυμερές εύκαμπτο ανόδου και τιτάνιο επικαλυμμένο ανόδου, παρέχοντας κυρίως καθοδική τεχνολογία προστασίας, μηχανολογικό σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τεχνικών υπηρεσιών. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668.

Προηγούμενος: Καθοδική προστασί...

Επόμενο: Συσκευή προστασία...