Υποβρύχια διάβρωση της δομής του πλοίου

&Το υποβρύχιο τμήμα της δομής του κύτους περιλαμβάνει γενικά την πρύμνη, το τόξο, το κάτω μέρος και την πλευρά. Το τόξο του πλοίου βρίσκεται στην περιοχή των κυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ο αφρός είναι αφρός. Το θαλασσινό νερό μπορεί να παράγει ισχυρή υδροδυναμική δύναμη στο κύτος ενός πλοίου και η επικάλυψη συνήθως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Ωστόσο, το κύτος της πλευράς του πλοίου#&39, προκαλεί συχνά σοβαρή ζημιά στην επιφάνεια της επιφάνειας της πλευράς του πλοίου#39, όταν το πλοίο είναι αγκυροβολημένο.

THE είναι κυρίως από κράμα χαλκού, ειδικά στο τέλος του κύτους, το οποίο είναι εύκολο να προκαλέσει σοβαρή διάβρωση. Η εξωτερική επικάλυψη του κύτους του πλοίου είναι εύκολα καταστραφεί. Επιπλέον, εάν υπάρχει μεγάλη ποσότητα προϊόντων πετρελαίου στην επιφάνεια του ωκεανού, όπου

101; Το κύτος βρίσκεται, αυτά τα προϊόντα πετρελαίου θα προκαλέσουν επίσης σοβαρή βλάβη στην εξωτερική επικάλυψη του κύτους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επικαλύψεις που χρησιμοποιούνται στην περιοχή της ίσης γραμμής δεν έχουν σταθερές ιδιότητες, ειδικά σε προϊόντα πετρελαίου. Επιπλέον, οι μεταβαλλόμενες στεγνές και υγρές συνθήκες αυξάνουν σημαντικά τη διαβρωτικότητα ορισμένων διαβρωτικών μέσων.&#in προσθήκη, τα τμήματα συγκόλλησης του υποβρύχιου τμήματος της δομής του κύτους είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στη διάβρωση. Η διάβρωση του υποβρύχια τμήματος της δομής του κύτους είναι συνήθως ηλεκτρική διάβρωση.

shandong Linyi Bosi αγώγιμων υλικών, Ltd είναι μια υψηλή
tech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου MMO, αγώγιμο πολυμερές ευέλικτο Ανόριο και επικαλυμμένο με τιτάνιο ανόδου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668.

Προηγούμενος: Θέση σε λειτουργί...

Επόμενο: Προστασία της διά...