Προστασία της διάβρωσης του DC Stray ρεύμα στο θαλασσινό νερό

Η έννοια της καθοδικής προστασίας για τις θαλάσσιες δομές είναι παρόμοια με εκείνη του εδάφους. Είναι κυρίως να λαμβάνονται μέτρα αποστράγγισης και να ενισχύσουν τη διαχείριση της προστασίας.


seawater είναι ένας ηλεκτρολύτης με καλή αγωγιμότητα. Όταν το DC αδέσποτο ρεύμα από ηλεκτρικό εξοπλισμό DC κινείται στο θαλασσινό νερό, είναι εύκολο να προκαλέσει τη διάβρωση της διάβρωσης της μεταλλικής δομής του DC με το θαλασσινό νερό. Όταν ο εξοπλισμός DC χρησιμοποιείται σε ανοικτές πλατφόρμες, αποβάθρες και πλοία, πρέπει να λαμβάνονται ορισμένα προληπτικά μέτρα, διαφορετικά θα προκληθούν η διάβρωση του αδέσποτου ρεύματος DC.

The DC γερανός που χρησιμοποιείται για το χειρισμό του φορτίου χρησιμοποιεί το σιδηρόδρομο ως το σιδηρόδρομο Τρέχων αγωγός επιστροφής, ο οποίος θα παράγει πολλά αδέσποτα ρεύμα. Το σιδηροδρομικό κομμάτι τοποθετείται παράλληλα με την εσωτερική θύρα, οπλισμένο σκυρόδεμα τοίχωμα Wharf ή τοίχο από χάλυβα. Αυτές οι δομές του τελευταίου μπορούν να απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του αδέσποτου ρεύματος λόγω της μικρής διαμήκης αντίστασης τους και μπορούν να μεταδώσουν σε μεγάλη απόσταση. Φυσικά, μόνο σε ορισμένες απροσδόκητες περιπτώσεις, θα υπάρξουν προφανείς αδέσποτες τρέχουσες παρεμβολές. Επιπλέον, οι αγωγοί και τα καλώδια στην ακτή αντιμετωπίζουν συχνά μεγαλύτερο κίνδυνο αδέσποτης διάβρωσης ρεύματος. Η αποστράγγιση του αδέσποτου ρεύματος θα πρέπει να εγκατασταθεί εδώ για να προστατεύσει τον εξοπλισμό που μπορεί να διαταραχθεί.

in Ορισμένες θύρες και αποβάθρες, το κεντρικό σύστημα τροφοδοσίας DC χρησιμοποιείται μερικές φορές για την παροχή ισχύος DC για τον εξοπλισμό συγκόλλησης, το κινητό γερανό DC και Βοηθητικές εγκαταστάσεις για τα πλοία.


direct αποστράγγιση: Η αρχή της αποστράγγισης αδέσποτων ροών του κύτους στο θαλασσινό νερό είναι βασικά το ίδιο με εκείνο του θαμμένου αγωγού. Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης συγκόλλησης, ένα μακρύ καλώδιο χρησιμοποιείται απευθείας ως σύρμα εδάφους για τη σύνδεση του πλοίου που μπορεί να διαταραχθεί με τον αρνητικό πόλο της μηχανής συγκόλλησης. Επομένως, στη διαδικασία συγκόλλησης, το ρεύμα επιστροφής που ρέει στο αρνητικό ηλεκτρόδιο μέσω του καλωδίου επιστροφής πρέπει να είναι βασικά ίσο με το ρεύμα εργασίας που ρέει από το θετικό ηλεκτρόδιο. Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ του καλωδίου εδάφους και του κύτους, θα υιοθετηθεί η συγκόλληση του ωτίου για σύνδεση μεταξύ του καλωδίου εδάφους και του κύτους. Wher&101; Πιθανές μηχανές συγκόλλησης τοποθετούνται στο κατάστρωμα για άμεση λειτουργία και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο καλώδια από την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από την ακτή.#

&sacrifice κατανάλωση ανόδου: θυσιαστική ανόδου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη της παρεμβολής της αδέσποτης σκάφους του πλοίου ρεύμα στο θαλασσινό νερό. Πρώτον, η κατανομή και η κατεύθυνση του αδέσποτου ρεύματος προσδιορίζονται με ανίχνευση. Στη συνέχεια, η θυσιαστική άνοδος εγκαθίσταται στη θέση της κατάλληλης θέσης όπου#101; Το ρεύμα ρεύματος έξω.



-&#Όταν υπάρχει αδέσποτη εισβολή ρεύματος, η λειτουργία της θυσιαστικής ανόδου είναι να αποστραγγίσει το ρεύμα. Όταν δεν υπάρχει αδέσποτη τρέχουσα παρεμβολή, η θυσιαστική ανόδου μπορεί να παρέχει καθοδική προστασία για το σκάφος. Το κράμα ψευδαργύρου ή ψευδαργύρου θυσίες χρησιμοποιούνται συνήθως στο θαλασσινό νερό.

-

\\nstr \\n \\n \\nstrenthen διαχείριση προστασίας: Ελέγξτε αν υπάρχει μεγάλο \\nscale σύστημα ισχύος DC κοντά στο τερματικό θύρας, όπως μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρισμένο σιδηρόδρομο DC κλπ. Εμείς Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ανίχνευση της ύπαρξης αδέσποτων ρεύματος και να κρίνετε τη δύναμη, την κατεύθυνση και τη θέση της αδέσποτης πηγής ρεύματος με μέτρηση. Το σύστημα τροφοδοσίας του πλοίου \\n \\n39 και το ηλεκτρικό εξοπλισμό πρέπει να είναι καλά μονωμένο. \\ N \\n \\n \\nshandong linyi Bosi αγώγιμα υλικά, Ltd είναι μια υψηλή \\ntech επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου της MMO , αγώγιμο πολυμερές ευέλικτη ανόδου και επικαλυμμένη τιτανίου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Προηγούμενος: Υποβρύχια διάβρωσ...

Επόμενο: Πώς να βελτιώσετε ...