Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της σέρβις του μαγνησίου anode?

Η διάβρωση της ανόδου του μαγνησίου οφείλεται κυρίως στην παρουσία δεύτερης φάσης στη άνοδο του μαγνησίου που προκαλείται από στοιχεία κράματος και ακαθαρσιών. Η χημική διάβρωση της ανόδου του μαγνησίου επηρεάζεται κυρίως από το ρΗ τιμή διαλύματος, τη φύση του διαλύματος, τη σύνθεση κράματος και περιβάλλοντος. Οι μορφές διάβρωσης της περιλαμβάνουν κυρίως γαλβανική διάβρωση, τη διάβρωση της διάβρωσης, τη διάβρωση της διάβρωσης στρες, την ραβδωτή διάβρωση, τη διάβρωση νηματοειδούς και την οξείδωση της υψηλής θερμοκρασίας.

in προκειμένου να βελτιώσουμε τη διάρκεια ζωής των υλικών ανόδου μαγνησίου, μπορούμε να επιλέξουμε να βελτιώσουμε το Αντίσταση διάβρωσης της ανόδου μαγνησίου, όπως στοιχεία κράματος, στοιχεία ακαθαρσιών, σύνθεση φάσης και μικροδομή. Η έρευνα στην τεχνολογία επιφανειακής θεραπείας της ανόδου του μαγνησίου φέρνει επίσης κάποια ζωτικότητα για να βελτιώσει την αντοχή στη διάβρωση της ανόδου του μαγνησίου. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν την εμφύτευση ιόντων, ανόπτηση με λέιζερ και την ταχεία τεχνολογία στερεοποίησης για να σχηματίσουν μια ομοιόμορφη και άμορφη μεμβράνη επιφανειακής δομής στην μεταλλική επιφάνεια.

-shandong Linyi Bosi αγώγιμες υλικές, Ltd είναι ένα υψηλόtech Επιχειρήσεις που ειδικεύεται στην παραγωγή εύκαμπτης ανόδου MMO, αγώγιμου πολυμερούς ευέλικτης ανόδου και επικαλυμμένης από τιτάνιο ανόδου, παρέχοντας κυρίως τεχνολογία καθοδικής προστασίας, σχεδιασμό μηχανικής, εγκατάστασης και τεχνικές υπηρεσίες. Τηλ: 0539 3712117, 15588026668.

\\n

Προηγούμενος: Προστασία της διά...

Επόμενο: Ρύθμιση του ρεύμα...